Distriktskonsulent/föreningsutvecklare
Arbetsgivare IOGT-NTOs Juniorförbund, Göteborgs och Bohusläns distrikt
Utdelningsadress Stockholmsgatan 16
Besöksadress Stockholmsgatan 16, 416 70 GÖTEBORG, 
www.goteborg.junis.org

Om oss
Göteborgs distrikt av IOGT-NTOs Juniorförbund är en ideell organisation som driver barn- och ungdomsverksamhet för åldrarna 7-13 år i Göteborg och Bohuslän. I Junis värnar vi om drogfrihet, demokrati och solidaritet. Vi har ca 800 medlemmar i 8 föreningar. Vår verksamhet består av allt från teater, dans till klättring och äventyr. Vi har en omfattande verksamhet med allt från veckogrupper, läger, discon och äventyrskvällar.
Arbetsplatsen är belägen på Distriktsexpeditionen, Nordengården, Stockholmsgatan 16, Göteborg.

Arbetsuppgifter
Du skall i samarbete med styrelsen driva och utveckla distriktets verksamhet. Du ska rekrytera ledare och deltagare genom skolbesök och informationskampanjer. I arbetet ingår också att utbilda och inspirera våra ideella ledare, planera verksamhet, starta grupper, genomföra superroliga aktiviteter som discon och läger för våra medlemmar. Vissa administrativa uppgifter ingår också i tjänsten som medlems- och ledarregistrering, bidragsansökningar och föreningsrapporter. Arbetstiden är bland annat förlagd under kvällar och helger. 

Din profil
Du kan arbeta självständigt, är kreativ och utåtriktad, har goda ledaregenskaper och vill engagera ungdomar i en meningsfull fritidsverksamhet. Du har varit scout- eller fritidsledare eller har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som vi bedömer lämplig. Du har erfarenhet av föreningsarbete.

Krav
Du är helt drogfri, d v s dricker ingen alkohol (öl, vin, stark sprit), röker inte och använder inga andra droger. Medlemskap i IOGT-NTO-rörelsen förutsätts. Vi förutsätter också att du har körkort för personbil och helst också tillgång till bil.

Anställningsform
Konsulenttjänsten är en fast anställning med 6 mån provanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Månadslön; Ev. löneanspråk anges i ansökan.

För ytterligare information kontakta:
Sekreterare Eva Malmgren-Thörnblom
Tel: 0706 58 18 21  Mail: eva.malmgren.thornblom@gmail.com

Sista ansökningsdag 2019-02-24 via e-post till eva.malmgren.thornblom@gmail.com

   
  IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.

I Junis händer mycket. Vi sysslar med teater, film, läger, disco, pyssel, cirkus, sport, utflykter, bakning och mycket mer! All verksamhet bygger på Junis grundsatser: demokrati, solidaritet och nykterhet.

 
Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM
www.junis.org


Adress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Stockholmsgatan 16
416 70 Göteborg

Kontakt:
Carin Jacobsson 070 - 190 84 29
Johan Rapakko 0701-908454

Webbansvarig:
Johan Rapakko 0701-908454