Gör positiv skillnad för barnen!
Barnorganisationen Junis söker ny föreningskonsulent i Göteborg och Bohuslän 

Vi söker dig som uppskattar mötet med nya människor i alla åldrar. Du brinner för barns rättigheter och vill bidra till fler nyktra miljöer där barn kan utvecklas och ha roligt tillsammans med trygga ledare.

Du är en flexibel och kreativ organisatör som tycker det är det är roligt att leda andra och att se människor utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team Till stöd i ditt arbete har du en distriktsstyrelse och kollegor som arbetar utspritt över landet. Arbetet är omväxlande, roligt och med goda möjligheter att själv påverka din arbetstid. Du är öppen, lösningsfokuserad och antar utmaningar med en positiv attityd. I din tjänst blir du Junis ansikte utåt, både inom organisationen och till allmänheten.

Junis är just nu i en utvecklingsfas med sikte på att nå och stödja ännu fler barn. Du har en central roll i satsningen, där du ? tillsammans med dina kollegor i Junis-landet? rekryterar nya förebilder som vill bli en del av vår verksamhet. Du utbildar och hjälper nya barngruppsledare igång med verksamheten. Du planerar och genomför olika typer av arrangemang. I din tjänst ingår också administrativa sysslor som bidragsansökningar och rapportering av olika slag. I ditt arbete möter du ideellt engagerade och vi ser gärna att du har erfarenhet från ideella organisationer eller idéburen sektor. Fritidsledarutbildning eller motsvarande är meriterande. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och du har erfarenhet av att arbeta i Office-programmen.

Tjänsten är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställningar. Placering på distriktsexpeditionen Nordengården, Stockholmsgatan 16 i Göteborg. Tillträde början av hösten eller enligt överenskommelse. 
För att arbeta hos oss behöver du vid anställningens start vara medlem i någon av IOGT NTO-rörelsens förbund och dela våra värderingar. Tjänsten innebär resande, samt arbete på kvällar och helger. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.
Kollektivavtal finns mellan Unionen och Arbetsgivaralliansen.

Vi välkomnar din ansökan
Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev, CV och löneanspråk senast den 15 september 2018 till marianne.hallbert@iogt.se. Märk din ansökan ?Föreningskonsulent?.
Har du frågor kontakta Marianne Hallbert, marianne.hallbert@iogt.se eller via telefon 0707 88 45 95.
Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsaktörer.
   
  IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.

I Junis händer mycket. Vi sysslar med teater, film, läger, disco, pyssel, cirkus, sport, utflykter, bakning och mycket mer! All verksamhet bygger på Junis grundsatser: demokrati, solidaritet och nykterhet.

 
Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM
www.junis.org


Adress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Stockholmsgatan 16
416 70 Göteborg

Kontakt:
Carin Jacobsson 070 - 190 84 29
Johan Rapakko 0701-908454

Webbansvarig:
Johan Rapakko 0701-908454